Muzyka i taniec na Zamku
Ta dyskusja dotyczy artykułu "Muzyka i taniec na Zamku".
Wypowiedz się
-
Gość 31 sierpnia 2010, 13:41Nie chcę się czepiać, ale w relacji brakuje choć wspomnienia o belgijskim KV Express... Zagrali świetny koncert :)Odpowiedz
-
31 sierpnia 2010, 13:52Nie chcę się czepiać, ale w relacji brakuje choć wspomnienia o belgijskim KV Express... Zagrali świetny koncert :)
Akurat nie wpasowali się w moje gusta więc stąd brak ich w moich wspominkach bo ciężko pisać o czymś o czym nie ma się zdania. Aczkolwiek wszelkie cudze opinie niezgodne z moimi są bardzo mile widziane :-).-
31 sierpnia 2010, 14:09Nie chcę się czepiać, ale w relacji brakuje choć wspomnienia o belgijskim KV Express... Zagrali świetny koncert :)
Akurat nie wpasowali się w moje gusta więc stąd brak ich w moich wspominkach bo ciężko pisać o czymś o czym nie ma się zdania. Aczkolwiek wszelkie cudze opinie niezgodne z moimi są bardzo mile widziane :-).
Szanuję Twoją opinię. Gustibus non disputandum est, ale wydaje mi się, że wypadałoby choć wspomnieć w relacji o występie jednego z zagranicznych zespołów, który jednak jest dość znany i raczej dobrze odebrany przez publiczność.
-
-